Boka kalas

Hos oss får du ett oförglömligt kalas i våra häftiga Partyrum med möjlighet att ha egen musik. Ta på er vita kläder för ännu bättre stämning. Ni får tillgång till hela parken och alla aktiviteter under 90 min och har tid äta i lung och ro i rummet. I kalasen ingår 2 slizes pizza, saft, strumpor, present till födelsedagsbarnet och givetvis en godispåse till alla deltagare. Tänk på att man behöver vara minst 4 år för att vara i parken. Vi är en helt kontantfri park och det går att betala mot faktura, Swish eller kort.

Bra att känna till

Vi ser gärna att ni är på plats 15 min innan för incheckning och betalning, eventuellt ombyte och inlåsning av värdesaker m.m. Kalaset pågår i 2 timmar, 90 min hoppning och 30 minuter uppehåll för mat. Föräldrar är välkomna att följa med som åskådare i parken kostnadsfritt. Förslag till Inbjudan skickas med vid bokningen.

Meddela allergier och specialkost samt bekräfta antal senast 5 dagar innan bokade kalas på skovde@hopnpop.se eller ring 010-20 50 000. Kostnadsfri avbokning måste ske senast 7 dagar innan kalaset. Vid sjukdom ombokas kalas utan kostnad.

SKÖVDE

Under rådande restriktioner så ber vi att enbart komma en medföljare till ett sällskap för att minimera köbildning och trängsel i café och reception.